Безплатна доставка за поръчки над 99 лв.

Условия за доставка

Всички наши доставки са експресни и се извършват от куриерски фирми SPEEDY и ECONT в рамките до 3 работни дни  - според графика на куриерската фирма.

  • За поръчки над 99 лв получавате безплатна доставка от нас до офис на SPEEDY или  ECONT
  • За всички поръчки до 99 лв цената на доставка е 6,00 лв до офис на куриерска фирма и 8,00 лв до адрес на клиента.
  • Отбележете в полето " Коментари за поръчката " адрес на офис на избраната от Вас куриерска фирма,до който искате да бъде доставена поръчката Ви.

Условия за доставка

 

Поръчки направени след 16:00 ч., в празнични, почивни дни се обработват в следващия работен ден.

Срокът за комплектоване и доставка до посочения от вас адрес е  до 3 работни дни. Потвърждаването на поръчката става чрез получаването на e-mail или по телефон. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите и от „Моят профил“.

 

Проблем при изпълнение на поръчката

 

Изпълнението на вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:

 

1.  Една или всички от поръчаните стоки не са в наличност. В този случай ние ще установим контакт с вас в най-кратък срок.

2.  Липса на телефон за контакт с потребителя

3.  Не успеем да осъществим контакт с вас

4.  Не е извършено плащане (забавяне на плащането) от страна на потребителя, ако е избрал банков превод.

5.  Потребителят е посочил грешен или непълен адрес за доставка.

При възникване на проблеми с доставката по наша вина всички допълнителни разходи са за наша сметка. Във всички останали случаи последващо изпращане на пратката ще бъде за ваша сметка.

 

Проследяване на пратката

 

Kids-Land.bg се задължава да следи придвижването на стоките след предаването им на куриерската компания. Потребителят има право да бъде информиран за местоположението на пратката, както и оставащото време до доставката. В случай на забавяне на доставката по вина на куриерската компания, се задължаваме да уведомим потребителя веднага щом бъде получен сигнал за забавяне от страна на куриерската компания. Всички пратки са застраховани върху цялата обявена стойност и в случай на загуба от страна на куриерската компания Kids-Land.bg се задължава да изпрати повторно пратка.

 

Получаване на пратката

 

Потребителят получава заявените стоки на посочения адрес за доставка или от офис на куриерската фирма (SPEEDY или ECONT), като в деня на доставка ще получите потвърждаващо известие и обаждане. В момента на доставката потребителят получава стоките с прикрепен касов бон.

* Пратки, непотърсени до 3 работни дни, след датата на доставка, се връщат автоматично към наш офис.

* Ако получателя не приеме пратката или част от нея след преглед, следва да заплати транспортните разходи в двете посоки.