Безплатна доставка за поръчки над 99 лв.

За нас


Добре дошли в онлайн магазин Кids-land създаден специално за да ви показва последните световни тенденции в детската мода, за едни весели и много стилни малчугани.

За наш партньор сме избрали водещата марка за детското облекло в Испания – Mayoral. Една от най-предпочитаните марки сред детската мода в Европа.

Майорал създава собствен дизайн и се предлага в повече от 50 страни с над 130 фирмени магазина и над 6500 точки на продажба. Вече 71 години това е марката, която облича детските мечти.

Стратегията на марката е да промотира собствен дизайн и визия, като предлага на клиентите добре балансиран продукт, който е модерен, на добра цена и притежава най-високо качество на изработка. Изключително удобните дрешки, изработени от естествени материи като памук и лен са разделени в 4 възрастови сектора: от 0 до 12 месеца, от 3 до 36 месеца, от 1 до 9 години и от 8 до 18 години. Oтличават се, не само с комбинацията от безупречно качество, дизайн и цена, но и с лесното съчетаване на продуктите в различните теми и възможност за цялостнa завършена визия – от връхните модели до коланите и обувките.

Продуктите на Mayoral можете да откриете на адрес: Варна, ул. Александър Малинов 5, Тел. на магазина: 0879 606406,052 606 406

Ще се радваме, ако споделяте вашите впечатления и в официалната ни Фейсбук страница Kids Land

Благодарим ви, че избрахте Кids Land