Безплатна доставка за поръчки над 99 лв.

Рекламация и връщане на стока

Условията за връщане на стоката и рекламация може да се направи в срок от 14 дни от датата на получаването (според ЗЗП и правилата за търговия), в случай на :

1.  Констатирани липси

2.  Несъответствие с поръчания модел, размер, цвят

3.  Дефектна стока

При несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, което не е било възможно да бъде установено в момента на доставката. Клиентът може да иска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на направеното от него заявление за покупка в срок от 24 часа от получаването й.

Клиента има право да я замени или върне само ако са спазени следните условия: запазен касов бон на стоката, който да се върне към нея; стоката не е скъсана, носена, прана, гладена и не са отрязани или отлепени етикетите, също така аксесоари и опаковки към нея. Транспортните разходи при връщане на стоката са за сметка на клиента. При връщане или замяна може да се свържете с нас.Kids –land.bg се задължава да възстанови на потребителя пълната покупна стойност на стоките не по-късно от 30 дни считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор съгласно ЗЗП Чл. 55. ал.6.


Пратките се изпращат на адрес: гр Варна, ул. Александър Малинов 5 Магазин Кидс Ленд.


За да заявите връщане, моля последвайте линка: https://kids-land.bg/returns